Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Reserveren:

E: info@rivergarden.nl
T: +31(0)6 55 10 64 24


-Tegenover de Zaanse Schans
-In 20 minuten in Amsterdam

- De Keukenhof eenvoudig te bereiken

-Station Koog Zaandijk vlakbij
-Aanlegsteiger (ondiep water)
-Gratis internet

B&B River Garden Zaandijk

Geniet van Amsterdam en van Zaanse rust en ruimte

B&B River Garden in Zaandijk is een fantastische uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. Amsterdam is vlakbij per trein. Er zijn ook in 2019 diverse interessante tentoonstellingen in de musea zoals het Rijksmuseum. Ook zijn er tal van festivals (waarvan sommigen gratis in de open lucht) en natuurlijk heeft Amsterdam een aantal verrassende winkelstraten. Een bezoek aan Amsterdam is ideaal te combineren met een verblijf in het mooie en gastvrije B&B River Garden in Zaandijk want in slechts 17 minuten bent u met de trein op het Centraal Station van Amsterdam! Terwijl u wel in de natuur en aan het water verblijft!

B&B River Garden ligt midden in de Zaanse historie en heeft uitzicht op de 7 werkende windmolens van de Zaanse Schans. In de naaste omgeving zijn diverse musea te vinden. Behalve Amsterdam is ook 'De Keukenhof een uitstapje meer dan waard. In 2020 is de Keukenhof open van 21 maart tot 10 mei. Alkmaar, Haarlem en het strand zijn vanuit B&B River Garden in Zaandijk eveneens heel eenvoudig in 35 minuten te bereiken per openbaar vervoer of auto

Sfeer & comfort in B&B River Garden Zaandijk

In een prachtig oud herenhuis uit 1896, met uitzicht op de Zaanse Schans, aan de oevers van de Zaan, vindt u in een appartement op de bovenste verdieping twee uiterst comfortabele, ruime kamers, een keuken en een badkamer. U heeft volledige privacy!

De originele details zijn in het huis bewaard gebleven. De beide gastenkamers ademen de sfeer van vroeger maar hebben het comfort van nu.

Op loopafstand en in de wijde omgeving vindt u diverse restaurants en cafs. Iets verder weg kunt u heerlijk eten in een van de gastronomische restaurants uit de buurt.

B&B River Garden ligt aan het Trekvogelpad. Voor natuurliefhebbers is B&B River Garden de perfecte uitvalsbasis. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen en kanon.